Blikkenslager med mange års erfaring

Hos Bønderg​aard A/S har vi specialiseret os i VVS- og blikarbejde. Står du og mangler en dygtig blikkenslager eller anden fagmand, er vi et oplagt valg. 

Vi har nemlig over 25 års erfaring som blikkenslager i Herning, Holstebro, Struer og andre dele af Midtjylland. Vi har udført mange forskellige opgaver, og vi kan derfor levere mange forskellige løsninger.

Vi leverer arbejde i høj kvalitet

Som blikkenslager er det vigtigt, at kvaliteten altid er i højsædet. Vi er nemlig klar over, hvor vigtigt det er, at blikarbejde bliver udført godt. Vi er stolte af vores fag, og derfor sætter vi en ære i altid at levere et godt stykke arbejde.

Vi er ikke tilfredse, før du som kunde er det, og derfor går vi ikke fra en opgave, før den er fuldstændig færdig. Det er din garanti for et godt stykke arbejde, når du vælger os som din blikkenslager.

Skal du bruge en blikkenslager?

Står du og skal bruge en blikkenslager til at udføre en opgave af den ene eller anden slags? Vi tager imod alle opgaver og giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du kan altid kontakte os på telefon 97 42 33 33 eller på vores e-mail info@holstebrovvs.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google