Blikkenslager med mange års erfaring

​Hos Bønderg​aard A/S har vi specialiseret os i VVS- og blikarbejde. Står du og mangler en dygtig blikkenslager eller anden fagmand, er vi et oplagt valg.

Vi har over 25 års erfaring

Vælger du Bøndergaard ApS som din VVS-installatør, får du en erfaren fagmand.

Kvaliteten er altid i højsædet

Hos os arbejder vi effektivt, men går aldrig på kompromis med kvaiteten af arbejdet.

Vi løser både store og små opgaver

​​Hos os er ingen opgave for stor eller for lille - og vi løser opgaver for både private og erhverv.

​Vi har nemlig over 25 års erfaring som blikkenslager i Herning, Holstebro, Struer og andre dele af Midtjylland. Vi har udført mange forskellige opgaver, og vi kan derfor levere mange forskellige løsninger.

Vi leverer arbejde i høj kvalitet

Som blikkenslager er det vigtigt, at kvaliteten altid er i højsædet. Vi er nemlig klar over, hvor vigtigt det er, at blikarbejde bliver udført godt. Vi er stolte af vores fag, og derfor sætter vi en ære i altid at levere et godt stykke arbejde.

​Vi er ikke tilfredse, før du som kunde er det, og derfor går vi ikke fra en opgave, før den er fuldstændig færdig. Det er din garanti for et godt stykke arbejde, når du vælger os som din blikkenslager.

Kontakt os her

Skal du bruge en blikkenslager?

Står du og skal bruge en blikkenslager til at udføre en opgave af den ene eller anden slags? Vi tager imod alle opgaver og giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan altid kontakte os på telefon 97 42 33 33 eller på vores e-mail info@holstebrovvs.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

stars

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser på Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-firmaet Bøndergaard ApS har i over 25 år serviceret kunder i Holstebro og omegn.

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en opgave er du mere end velkommen til at ringe på 97 42 33 33 eller sende en mail til info@holstebrovvs.dk.

Bøndergaard A/S

CVR​: 34611955

Sletten 37A,

7500 Holstebro​