Jordvarme – skånsomt for natur og miljø

Hos Bøndergaard A/S har vi et stort fokus på grønne løsninger, som er skånsomme for naturen og miljøet. Det giver ikke alene god samvittighed at være grøn – det giver også luft i budgettet.

Derfor kan vi blandt andet tilbyde installation af jordvarme til en god pris for kunder i Herning, Holstebro, Struer og omegn.

Hvad er jordvarme?

Jordvarme er en naturlig kilde, som stammer fra jordklodens kerne. Den kan du udnytte med et jordvarmeanlæg – ved at nedgrave varmeslanger på din grund og dermed gøre brug af den naturlige varmekilde.

Vi samarbejder med en række dygtige underleverandører i forbindelse med dit nye jordvarmeanlæg – det gælder både entreprenører og elektrikere. Vi kan med andre ord varetage hele opgaven. Hos os kan du være sikker på, at du får en god og holdbar løsning til din bygning.

Kontakt os og få et tilbud på jordvarmeanlæg

Kunne du tænkte dig at høre mere om dine muligheder for at udnytte den naturlige jordvarme, du allerede har på din grund? Eller tænker du: Hvad koster jordvarme? – Så er du velkommen til at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser på anlæg samt alle de mange muligheder.

Du kan enten ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller skrive en e-mail til info@holstebrovvs.dk. Vi fortæller dig også meget gerne om dine andre muligheder for grønne løsninger i hjemmet.

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google