Jordvarme – skånsomt for natur og miljø

​Hos Bøndergaard A/S har vi et stort fokus på grønne løsninger, som er skånsomme for naturen og miljøet. Det giver ikke alene god samvittighed at være grøn – det giver også luft i budgettet.

Derfor kan vi blandt andet tilbyde installation af jordvarme til en god pris for kunder i Herning, Holstebro, Struer og omegn.

Vi har over 25 års erfaring

Vælger du Bøndergaard ApS som din VVS-installatør, får du en erfaren fagmand.

Kvaliteten er altid i højsædet

Hos os arbejder vi effektivt, men går aldrig på kompromis med kvaiteten af arbejdet.

Vi løser både store og små opgaver

​​Hos os er ingen opgave for stor eller for lille - og vi løser opgaver for både private og erhverv.

Hvad er jordvarme?

Jordvarme er en naturlig kilde, som stammer fra jordklodens kerne. Den kan du udnytte med et jordvarmeanlæg – ved at nedgrave varmeslanger på din grund og dermed gøre brug af den naturlige varmekilde.

Bøndergaard A/S samarbejder vi med en række dygtige underleverandører i forbindelse med dit nye jordvarmeanlæg – det gælder både entreprenører og elektrikere. Vi kan med andre ord varetage hele opgaven. Hos os kan du være sikker på, at du får en god og holdbar løsning til din bygning.

Kontakt os og få et tilbud på jordvarmeanlæg

Kunne du tænkte dig at høre mere om dine muligheder for at udnytte den naturlige jordvarme, du allerede har på din grund i Herning, Holstebro, Struer og omegn? Eller tænker du: Hvad koster jordvarme? – Så er du velkommen til at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser på anlæg samt alle de mange muligheder.

Du kan enten ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller skrive en e-mail til info@holstebrovvs.dk. Vi fortæller dig også meget gerne om dine andre muligheder for grønne løsninger i hjemmet.

stars

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser på Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-firmaet Bøndergaard ApS har i over 25 år serviceret kunder i Holstebro og omegn.

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en opgave er du mere end velkommen til at ringe på 97 42 33 33 eller sende en mail til info@holstebrovvs.dk.

Bøndergaard A/S

CVR​: 34611955

Sletten 37A,

7500 Holstebro​