Genvex ventilation og andet ventilationsarbejde

​Ventilationsarbejde i både nye og ældre bygninger er nøglen til et skønt og velgørende indeklima. Derfor er der stort set altid en mærkbar effekt, når vi hos Bøndergaard A/S har installeret moderne ventilationsløsninger – eller serviceret de eksisterende anlæg.

Vi opsætter hovedsalige genvex ventilation fra Nilan for kunder i Struer, Herning og Holstebro samt resten af Midtjylland.

Særlige krav i nye bygninger tilgodeses

I Danmark er der lovgivning om, at der skal være god ventilation i alt nyt byggeri. Vi kan hjælpe dig med professionelt ventilationsarbejde, så du får de rigtige løsninger, og din bygning opfylder alle de gældende regler.

Med et genvex anlæg får du desuden en bedre udnyttelse af dine varmekroner, da varmen forbliver i den udskiftede luft, som cirkulerer i bygningen.

Vi giver naturligvis råd og vejledning, når vi udfører ventilationsarbejde, så løsningen bliver optimal for lige præcis din bygning. Den kan eksempelvis være i sammenlægning med renovering af badeværelse.

Sundere indeklima med ventilationsarbejde

Med et godt ventilationsanlæg, for eksempel genvex ventilation fra Nilan, får du både en sundere bygning og et sundere indeklima. Med god ventilation bliver den fugtige og dårlige luft løbende skiftet ud.

Det giver bedre forudsætninger for at undgå mug og andre irritationer. Alt sammen er gode grunde til at finde en dygtig fagmand, når du skal have foretaget ventilationsarbejde.

Kontakt os og hør mere om genvex ventilation

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Det kan du gøre på telefon 97 42 33 33 eller e-mail info@holstebrovvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google