📱 97 42 33 33

-          âś‰  info@holstebr​ovvs.dk

datalov​

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Bøndergaard VVS, CVR-nr. 34611955

Som følge af din aftale med Bøndergaard accepterer du denne privatlivspolitik.

​

Oversigt:

​

1. Generelt

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger

2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

3. Kontakt

​

1. Generelt

Gennem din aftale med Bøndergaard indsamles der personoplysninger om dig.

​

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske data-beskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”).

​

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

​

​

​

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

Bøndergaard VVS beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indgår aftale med os. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. Oplysninger vedrørende aktie- og eller anpartsselskabers navn, adresse mv. vedrører ikke en fysisk person og er derfor ikke omfatte af persondataforordningen.

​

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt leverer de services, du har købt af os.

​

De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

​

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med Bøndergaard VVS består.

​

Når du køber en service hos Bøndergaard VVS, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil servicen er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet.

​

Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

​

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos Bøndergaard i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2017 og regnskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

​

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Bøndergaard VVS og fremsendelse af faktura.

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Imidlertid kan dine almindelige kontaktoplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, såfremt vi har brug for deres hjælp til opfyldelsen af aftalen.

​

Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at Bøndergaard (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. [Det kan f.eks., være i forbindelse med reparation af køkken i en boligforening eller lignende situationer].

​

Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

​

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som kunde hos Bøndergaard ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne.

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Bøndergaard VVS (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

​

2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af Bøndergaard VVS uden unødig forsinkelse.

​

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Bøndergaard VVS uden unødig forsinkelse, hvis vi ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt Bøndergaard i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

​

2.7 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Bøndergaards IT-system.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

​

2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

​

3. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bøndergaard VVS, skal du rette henvendelse til Christina Bøndergaard på e-mail: cb@holstebrovvs.dk.

​

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at fĂĄ indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

​

Hvis du ønsker at klage over Bøndergaards behandling af dine persono-plysninger kan dette ske til Datatilsynet:

​

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

​

​

Med venlig hilsen

​

Bøndergaard VVS

​

Senest revideret: Den 20/05-2018

Næste revision: Senest 20/05-2023​

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KONTAKTOPLYSNINGER

​

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebr​ovvs.dk

CVR: 34611955​

​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​OM OS

​

Oprindeligt etableret af Erik Bøndergaard, havde virksomheden opstart med kunder i Holstebro og omegn.

​

Siden har virksomheden udvidet sit område til at omfatte hele Midtjylland, inklusive Lemvig, Struer, Ulfborg og Ringkøbing.