renovering af badeværelse eller helt nyt badeværelse

Der kan være mange gode grunde til at ønske sig en renovering af badeværelse. Det kan ske i forbindelse med en tilbygning eller nybyg, ligesom det også kan være, at det gamle badeværelse blot trænger til en kærlig hånd eller ventilationsarbejde.

Det kan vi hos Bønderg​aard A/S hjælpe med. Vi har nemlig stor erfaring som VVS-firma inden for badeværelser og har udført renovering af badeværelse for mange kunder i området nær Holstebro, Struer og Herning samt resten af Midtjylland.

Renovering af badeværelse gør underværker

Badeværelset er et sted, hvor mange af os bruger meget tid. Derfor er renovering af badeværelse også en ting, man vil sætte stor pris på mange år ud i fremtiden. Samtidig er det også meget vigtigt, at det bliver både æstetisk pænt og funktionelt.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, og vi har fokus på at udføre arbejdet i høj kvalitet. På den måde sikrer vi dig en renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse efter dine drømme, som har høj funktionalitet og lang holdbarhed.

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse, eller blot renovering af det gamle? Vi lover dig, at det er en beslutning, som du ikke vil fortryde. 

Ønsker du at modtage et helt uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse, er du altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller skrive til os på e-mail info@holstebrovvs.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google