Renovering af badeværelse eller helt nyt badeværelse

​Der kan være mange gode grunde til at ønske sig en renovering af badeværelse. Det kan ske i forbindelse med en tilbygning eller nybyg, ligesom det også kan være, at det gamle badeværelse blot trænger til en kærlig hånd eller ventilationsarbejde

Vi har over 25 års erfaring

Vælger du Bøndergaard ApS som din VVS-installatør, får du en erfaren fagmand.

Kvaliteten er altid i højsædet

Hos os arbejder vi effektivt, men går aldrig på kompromis med kvaiteten af arbejdet.

Vi løser både store og små opgaver

​​Hos os er ingen opgave for stor eller for lille - og vi løser opgaver for både private og erhverv.

​Det kan vi hos Bønderg​aard A/S hjælpe med. Vi har nemlig stor erfaring som VVS-firma inden for badeværelser og har udført renovering af badeværelse for mange kunder i området nær Holstebro, Struer og Herning samt resten af Midtjylland.

Renovering af badeværelse gør underværker

Badeværelset er et sted, hvor mange af os bruger meget tid. Derfor er renovering af badeværelse også en ting, man vil sætte stor pris på mange år ud i fremtiden. Samtidig er det også meget vigtigt, at det bliver både æstetisk pænt og funktionelt, uanset om der er tale om et nyt badeværelse eller en renovering.

Kontakt os her

​Vi tilbyder mange forskellige løsninger, og vi har fokus på at udføre arbejdet i høj kvalitet. På den måde sikrer vi dig en renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse efter dine drømme, som har høj funktionalitet og lang holdbarhed.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder blandt andet også ventilationsarbejde, fjernevarme og jordvarme.​

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse, eller blot renovering af det gamle? Vi lover dig, at det er en beslutning, som du ikke vil fortryde.

Ønsker du at modtage et helt uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse i Struer, Herning, Holstebro eller omegn, er du altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller skrive til os på info@holstebrovvs.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

stars

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser på Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-firmaet Bøndergaard ApS har i over 25 år serviceret kunder i Holstebro og omegn.

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en opgave er du mere end velkommen til at ringe på 97 42 33 33 eller sende en mail til info@holstebrovvs.dk.

Bøndergaard A/S

CVR​: 34611955

Sletten 37A,

7500 Holstebro​