​Varmepumpe – bæredygtig luft til vand-varmepumpe til huset

​Overvejer du muligheden for installation af varmepumpe? Så lad os installere en luft til vand-varmepumpe. Hos Bøndergaard A/S har vi fokus på grønne og bæredygtige løsninger, der samtidig kan gøre varmeregningen lavere. Vi tilbyder levering, montering og service af varmepumper i blandt andet Holstebro, Herning og Struer samt andre steder.

Benyt luftens energi til at opvarme brugs- og radiatorvand

Luft til vand-varmepumper anvender luftens energi til at opvarme husets brugs- og centralvarmevand. En af fordelene er, at disse varmepumper er nemme at montere i et hus, hvor der allerede er centralvarme. Derfor er det en oplagt mulighed, hvis olie- eller gasfyret skal udskiftes, men det er også en god ide ved nybyggeri.

Hvad koster en varmepumpe?

De fleste kunder ønsker opvarmning af både brugs- og centralvarmevand. Derfor er det mere relevant at spørge: Hvad koster luft til vand-varmepumpe? Vores priser afhænger af flere forhold herunder valg af mærke og model. Vi benytter primært Vølund, og prisen for montering af varmepumpe er naturligvis lavere, hvis der allerede er et olie- eller gasfyr.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand-varmepumpe

Kontakt os gerne for at høre mere om muligheden for at få en luft til vand-varmepumpe. Vi tilbyder også service på varmepumpe. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering eller service.

Du kan ringe til os på telefon 97 42 33 33 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@holstebrovvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google