​Varmepumpe – bæredygtig luft til vand-varmepumpe til huset

​​Overvejer du muligheden for installation af varmepumpe? Så lad os installere en luft til vand-varmepumpe. Hos Bøndergaard A/S har vi fokus på grønne og bæredygtige løsninger, der samtidig kan gøre varmeregningen lavere. Vi tilbyder levering, montering og service af varmepumper i blandt andet Holstebro, Herning og Struer samt andre steder.

Vi har over 25 års erfaring

Vælger du Bøndergaard ApS som din VVS-installatør, får du en erfaren fagmand.

Kvaliteten er altid i højsædet

Hos os arbejder vi effektivt, men går aldrig på kompromis med kvaiteten af arbejdet.

Vi løser både store og små opgaver

​​Hos os er ingen opgave for stor eller for lille - og vi løser opgaver for både private og erhverv.

Benyt luftens energi til at opvarme brugs- og radiatorvand

Luft til vand-varmepumper anvender luftens energi til at opvarme husets brugs- og centralvarmevand. En af fordelene er, at disse varmepumper er nemme at montere i et hus, hvor der allerede er centralvarme. Derfor er det en oplagt mulighed, hvis olie- eller gasfyret skal udskiftes, men det er også en god ide ved nybyggeri.

Hvad koster en varmepumpe?

De fleste kunder ønsker opvarmning af både brugs- og centralvarmevand. Derfor er det mere relevant at spørge: Hvad koster luft til vand-varmepumpe? Vores priser afhænger af flere forhold herunder valg af mærke og model. Vi benytter primært Vølund, og prisen for montering af varmepumpe er naturligvis lavere, hvis der allerede er et olie- eller gasfyr.

Få et uforpligtende tilbud på en luft-til-vand-varmepumpe

Kontakt os gerne for at høre mere om muligheden for at få en luft til vand-varmepumpe. Vi tilbyder også service på varmepumpe. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering eller service.

Du kan ringe til os på telefon 97 42 33 33 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@holstebrovvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

stars

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser på Google.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-firmaet Bøndergaard ApS har i over 25 år serviceret kunder i Holstebro og omegn.

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål til en opgave er du mere end velkommen til at ringe på 97 42 33 33 eller sende en mail til info@holstebrovvs.dk.

Bøndergaard A/S

CVR​: 34611955

Sletten 37A,

7500 Holstebro​