​Solvarmeanlæg udnytter solens stråler

Hos Bønderg​aard A/S har vi i mange år haft et stort fokus på at hjælpe vores kunder med at implementere grønne og miljøvenlige løsninger i deres boliger - herunder solvarmeanlæg.

Vi hjælper og rådgiver private kunder og erhvervskunder om solvarmeanlæg i Herning, Holstebro og Struer samt resten af Midtjylland.

Sådan fungerer et solvarmeanlæg

Grøn energi er det helt centrale i solvarmeanlæg. Anlægget udnytter solens stråler, som er en naturlig energikilde, der kan udnyttes uden spild. 

Det er en yderst miljøvenlig løsning, der samtidig giver dig store økonomiske besparelser på den lange bane. En investering i et solvarmeanlæg vil derfor altid være en god investering.

Vi kan klare hele opgaven, lige fra planlægning til tilslutning og færdiggørelse af dit solvarmeanlæg. 

Vi samarbejder desuden med en dygtig elektriker, som klarer den sidste del af opgaven i forbindelse med selve tilslutningen af anlægget.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få tilsluttet et solvarmeanlæg, eller ønsker du at høre mere om de andre grønne løsninger, vi kan tilbyde, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller skrive til e-mail info@holstebrovvs.dk

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google