Fjernvarme tilsluttes og serviceres

Fjernvarme kan være en rigtig god løsning, hvis du enten har et oliefyr eller en anden dyr løsning i din bolig. 


Hos Bønderga​ard A/S klarer vi alle opgaver vedrørende fjernvarme for kunder i Herning, Struer og Holstebro samt resten af Midtjylland. Det inkluderer tilslutning i både ældre bygninger og ved nybyggeri. 

Vi har alle de krævede godkendelser og autorisationer, og kombineret med vores ekspertise som autoriseret VVS-installatør får du et velfungerende fjernvarmesystem fra start.


Alle vedligeholdelsesopgaver løses

Hvis dit fjernvarme-system driller eller er utæt, kan vi stå for både vedligeholdelse og reparation, så du igen kan få varme på. 

Fejl i systemet kan forekomme, hvis der er lavet ændringer eller yderligere tilslutninger.

Ved at lade os løse opgaven med fjernvarme fra start, får du den nødvendige ekspertise, og du undgår irriterende fejl på systemet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fjernvarme

Vi udfører naturligvis arbejde for både private og erhverv, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tilslutning, service eller reparation af dit fjernvarme-system. Vi tilbyder også installation af varmepumpe.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores ydelser ved at ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller ved at skrive til vores e-mail info@holstebrovvs.dk

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

​📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebrovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

VI TILBYDER

★ ★ ★ ★

Vurderet 4.4 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser på Google