-          ✉  info@holstebr​ovvs.dk

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Der kan være mange gode grunde til at ønske sig et nyt badeværelse. Det kan ske i forbindelse med en tilbygning eller nybyg, ligesom det også kan være, at det gamle badeværelse blot trænger til en kærlig hånd.

Det kan vi hos Bøndergaard VVS hjælpe med. Vi har nemlig stor erfaring inden for badeværelser og har lavet et nyt badeværelse for mange kunder i Holstebro, Struer, Herning og resten af Midtjylland.

Et nyt badeværelse gør underværker

Badeværelset er et sted, hvor mange af os bruger meget tid. Derfor er et flot badeværelse også en ting, man vil sætte stor pris på mange år ud i fremtiden. Samtidig er det også meget vigtigt, at det bliver både æstetisk pænt og funktionelt.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, og vi har fokus på at udføre arbejdet i høj kvalitet. På den måde sikrer vi dig et nyt badeværelse efter dine drømme, som har høj funktionalitet og lang holdbarhed.

Drømmer du om en renovering af badeværelset?

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse? Vi lover dig, at det er en beslutning, som du ikke vil fortryde. 

Ønsker du at modtage et helt uforpligtende tilbud på opgaven, er du altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon 97 42 33 33 eller skrive til os på e-mail info@holstebrovvs.dk.

Skriv til os​

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER

Bøndergaard A/S

Sletten 37A

7500 Holstebro

📱 97 42 33 33

​✉ info@holstebr​ovvs.dk

CVR: 34611955​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

OM OS

Oprindeligt etableret af Erik Bøndergaard, havde virksomheden opstart med kunder i Holstebro og omegn.

Siden har virksomheden udvidet sit område til at omfatte hele Midtjylland, inklusive Lemvig, Struer, Ulfborg og Ringkøbing.